Exquisite Gay Weddings maakt jouw gay of lesbi bruiloft in Amsterdam of Waterland exclusief en onvergetelijk.

De exclusieve trouwerijservices van Exquisite Gay Weddings

Jullie bruiloft organiseren kan een overweldigende taak zijn. Wat moet er allemaal gebeuren? Waar moet aan gedacht worden? Het vooraf inschakelen van een weddingplanner of bruiloft-adviseur is zeker geen overbodige luxe. EGW laat je dankzij kennis van zaken en een persoonlijke benadering in rust toeleven naar jullie trouwerij. Afhankelijk van jullie behoeftes en wensen kan EGW de gedeeltelijke of volledige organisatie op zich nemen. Zo houden jullie tijd over om op de grote dag puur te genieten.

De Exquisite Gay Weddingplanning Services

Jullie zijn een uniek koppel met unieke trouwwensen. Jullie willen slechts gebruik hoeven maken van de assistentie die jullie nodig hebben. Ik stem weddingplannig in perfecte harmonie af op jullie behoeftes. Jullie kunnen bij Exquisite Gay Weddings kiezen uit 3 arrangementen in weddingplanning services.

Weddingconsultancy
Zijn jullie van plan zelfstandig jullie bruiloft te organiseren? Willen jullie advies over het reilen en zeilen van bruiloftorganisatie? Bij Exquisite Gay Weddings kun je terecht voor trouwerijconsultancy. Een consult duurt doorgaans 2,5 uur. Tijdens dit gesprek krijg je advies over bijvoorbeeld thema-uitwerking, kleurpalet, een reële dagindeling en het opstellen van een draaiboek. Ook met vragen over budgettering kan Exquisite Gay Weddings jullie van onafhankelijk advies voorzien.
Indien jullie behoefte blijken te hebben aan meer assistentie, bestaat de mogelijkheid nog tijdens het consult verdere wensen te bespreken. Jullie kunnen het takenpakket voor Exquisite Gay Weddings altijd uitbreiden.

Kosten: € 162,50


Weddingplanning: Foundations
Voor paren die zich al hebben georienteerd op locaties en leveranciers, is er mijn Foundations-arrangement. EGW neemt daarbij de uitwerking van jullie plannen op zich. Mijn team en ik leveren advies betreffende de meest adequate leveranciers, het geschikte budget en het opstellen van een professioneel draaiboek voor jullie droombruiloft. EGW kan in overeenstemming met jullie ook het ceremoniemeesterschap op zich nemen. Met het Foundations-arrangement heb je de controle. Alleen de organisatiestress geef je uit handen. Zo hebben jullie slechts de lusten, niet de lasten.

Kosten: vanaf € 1.150,-

Weddingplanning: Unlimited
Laat de volledige weddingplanning aan Exquisite Gay Weddings over en je investeert in de bruiloft van jullie dromen. Ons professionele team zal aan de hand van het persoonlijke consult al jullie trouwdromen tot vervulling brengen. Van het aannemen van leveranciers en het afhuren van unieke locaties tot het coördineren van het draaiboek, EGW doet het voor je. Ook op de grote dag zelf staat EGW aan jullie zijde. Alle stress wordt je bespaard. Je hoeft slechts te genieten van jullie exclusieve trouwerij.

Kosten: vanaf € 2.500,-

Offertes voor alle verschillende arrangementen worden per bruiloft opgesteld aan de hand van een uurtarief.
Indien een op maat gemaakte portfolio* gewenst is, hanteert Exquisite Gay Weddings een tarief van €150,-.

*Dit betreft een portfolio met maximaal 3 locaties en een vastgestelde selectie aan leveranciers, waarvan de beschikbaarheid op jullie trouwdag al door ons is gecheckt. Meer locaties of leveranciers ter uitbreiding zijn tegen meerprijs uiteraard mogelijk.

Meer informatie over de arrangementen

Een ceremoniemeester waar jullie ‘ja’ tegen zeggen

Een van de kostenposten op de weddingplanning checklist is de ceremoniemeester. Jullie grote dag valt of staat bij een gedegen coördinatie en uitvoering. Daarom willen jullie kunnen vertrouwen op professioneel ceremoniemeesterschap. Exquisite Gay Weddings begrijpt de verantwoordelijkheid van deze rol. Daarom draagt EGW een professional aan voor deze essentiële taak. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreekt EGW met jullie de taken die jullie aan de ceremoniemeester willen toebedelen. Zo hebben jullie in handen wat jullie uitbesteden en wat jullie zelf willen coördineren.

De Master of Ceremonies van EGW:

 • houdt met jullie persoonlijk het kennismakingsconsult
 • controleert contracten met betrokken leveranciers
 • overlegt 2 maanden voor de trouwdag, en 3 weken voor de trouwdag, met jullie het opgestelde draaiboek
 • loopt 2 weken van tevoren samen met jullie, en met de eventuele ceremoniemeester uit familie- of vriendenkring, de volledige trouwdag door op locatie
 • stuurt het definitieve draaiboek bijtijds door naar alle betrokken partijen
 • zorgt er tijdens de bruiloft voor dat de dag volledig en naar de wensen van jullie draaiboek wordt uitgevoerd
 • is gastheer voor alle genodigden en leveranciers tijdens jullie trouwerij

Kosten: € 995,-

Lees meer over het ceremoniemeesterschap

Kennismaking & weddingplanning checklist

Exquisite Gay Weddings stelt jullie op je gemak tijdens het kennismakingsgesprek en komt persoonlijk langs. Hiervoor neem ik zoveel tijd als jullie nodig hebben. Tijdens deze eerste conversatie luister ik naar jullie wensen en behoeftes. Vervolgens bespreek ik samen met jullie welke assistentie van toepassing is op jullie bruiloft.

 • Weddingplanning checklist
  Om jullie optimaal te kunnen adviseren, neemt de weddingplanner een weddingplanning checklist met jullie door. Dit is een handig overzicht waarin alle ins en outs en budgettering van een huwelijksplanning zijn opgenomen.

 • Offerte & planning volgens jullie wensen en budget
  Pas wanneer jullie alles rustig hebben kunnen overwegen, zet EGW de volgende stap. Jullie trouwerij plannen doen jullie op jullie eigen tempo. Jullie hoeven niets te overhaasten. De Professional Weddingplanner van EGW stelt naar aanleiding van het gesprek een passende offerte op. Zodra jullie en de adviseur een overeenstemming hebben bereikt, start Exquisite Gay Weddings met de organisatie van jullie huwelijksdag.

 • Locaties in Nederland en Europa
  Exquisite Gay Weddings is jullie van dienst in heel Nederland en daarbuiten. Misschien droomen jullie van een weelderig bruidsfeest in de Provence, of van een romantische ceremonie op een middeleeuws slot langs de Donau. EGW zal er alles aan doen om aan jullie locatiewensen tegemoet te komen.
 • In de aanloop naar jullie bruiloft
  EGW houdt jullie gedurende de gehele organisatie op de hoogte van de bruiloftplanning. Exquisite Gay Weddings gelooft niet in toevalligheden. Alles gaat in nauw overleg met jullie. EGW onderneemt niets zonder jullie goedkeuring. Zo komen jullie niet voor onplezierige verrassingen te staan.
  Exquisite Gay Weddings regelt voor jullie de afspraken, bezoeken, locaties en benodigde leveranciers. Ook bewaakt EGW het afgesproken budget. De dag zal op rolletjes verlopen dankzij het professionele draaiboek dat EGW opstelt.

 • 1 maand voor jullie bruiloft
  30 dagen voor jullie trouwdag bespreekt EGW met jullie het draaiboek, integraal en het liefst op locatie. Zo kunnen jullie eventuele aanpassingen doorgeven aan jullie adviseur.
  Ook hebben jullie hierbij de gelegenheid verder kennis te maken met de eventmanagers van de locatie.

 • Op de dag van jullie bruiloft
  Op jullie huwelijksdag zelf is jullie eigen team van Exquisite Gay Wedding aanwezig. Dit team is afgestemd op jullie bruiloft. Zo staat er te allen tijde iemand voor jullie klaar.
Vraag een offerte voor jullie bruiloft aan