Exquisite Gay Weddings maakt jouw gay of lesbi bruiloft in Amsterdam of Waterland exclusief en onvergetelijk.

Stijlvolle shoot is een visitekaartje voor de LGBT-gemeenschap

Op 29 december 2017 is deze prachtige bruiloft geschoten. De shoot van deze bruiloft is een gestyld visitekaartje voor de LGBT-gemeenschap. Het is een sfeervol beeldverhaal over de bruiloft en een echt liefdesverhaal voor de bruiden Ashley en Yvette. Droom weg bij de beelden van deze prachtige bruiloft in romantische ivoren en paarse kleuren!

Magische Lesbian wedding in hartje Amsterdam

De prachtige Keizersgrachtkerk in hartje Amsterdam vormde het decor voor deze bruiloft. Het fluweelzachte kleurenpalet met natuurlijke groentinten maakte het decor compleet. Het moment dat Ashley en Yvette elkaar op deze dag voor het eerst zagen, kon bijna niet romantischer. Zij daalden gelijktijdig ieder van een wenteltrap af naar het altaar. Daar vond het magische moment plaats.

De ceremonie, inclusief het ontroerend gevoelige optreden van fluitist Paul Smithuis, was goddelijk. Met een bruisende champagnetoast werd het paar gezegend in vreugde. Ze vertrokken vanuit de kerk voor een romantische rit in een koets door de koele winterstraten van Amsterdam.

Meer over de exclusieve diensten van EGW

Teamwork

Samen met een team van leveranciers creëerde Antonio Ortega van Exquisite Gay Weddings de randvoorwaarden voor een prachtig liefdesverhaal.

Note van de weddingplanner, Antonio Ortega

“Zonder deze fantastische groep leveranciers zou dit verbazingwekkende evenement nooit plaats hebben gevonden. Het genereuze en professionele werk bij de planning en coördinatie van de hele dag leverde memorabele momenten op voor de bruiloft van Ashley en Yvette. Samen hebben we de randvoorwaarden voor een prachtige en romantische trouwerij gecreëerd. Tot slot ben ik bijzonder dankbaar voor alle uitingen van liefde en steun van mijn partner, Kerry Reinking.”

Voor meer inspiratie, te gekke win acties én de laatste trends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook.

Pinterest

Instagram

Facebook