Exquisite Gay Weddings maakt jouw gay of lesbi bruiloft in Amsterdam of Waterland exclusief en onvergetelijk.

Een onvergetelijke bruiloft dankzij Exquisite Gay Weddings

Elk liefdeskoppel heeft een eigen verhaal. Ook Exquisite Gay Wedding heeft een unieke historie. De passie voor het organiseren van bruiloften voor LGBT-paren is geboren uit een persoonlijke geschiedenis. EGW-oprichter en Professional Weddingplanner Antonio Ortega Jaen vertelt jullie zijn eigen verhaal.

Professional Weddingplanner Antonio Ortega Jaen

“Mijn naam is Azael Antonio Ortega Jaen en met mijn onderneming Exquisite Gay Weddings wil ik jullie als klant een ontzorgde en onvergetelijke dag laten beleven.
Ik werd geboren in Panama Stad en heb mijn creatieve visie te danken aan mijn kleurrijke achtergrond.
De meest belangrijke ervaring van mijn leven was mijn verhuizing naar Nederland op 26-jarige leeftijd. Ik werd ontvangen met open armen en vond mijn nieuwe thuis te midden van het landelijke leven in Holland. Mijn twee kinderen en partner zijn mijn bakens van liefde en vertrouwen. Ik haal inspiratie uit hen, uit de culturen die ik meedraag, maar bovenal uit de liefde.
Ik ben erkend en gediplomeerd Professional Weddingplanner dankzij The Wedding Planner International Institute. Met een groot netwerk aan vertrouwde leveranciers en partners maak ik mijn ambities waar; de bruiloft van je dromen plannen.”

Neem contact op voor een weddingofferte

Onze leveranciers

Exquisite Gay Weddings werkt samen met een geweldige groep mensen. Ik heb hen voor jullie geselecteerd op basis van hun uitzonderlijke klantvriendelijkheid en interesse in de mens. Graag presenteer ik hierbij mijn partners:


Brian en Femke Muntz
Liefde Photography is een familie bedrijf en bestaat uit drie fotografen die vanuit twee locaties werken; Amsterdam en Denver, Colorado. Zij werken nauw samen (ondanks de afstand) en documenteren bruiloften in de Verenigde Staten en Europa. Als Destination Wedding Photographers houden ze enorm van reizen en geen land is te ver weg voor ze. Elke fotograaf is beschikbaar voor iedere bruiloft ongeacht de locatie. Hun boudoir en familie sessies zijn op locatie of vinden bij jullie thuis plaats.

Ria Andrea
Ria Kuipers-Andrea is beedigd trouwambtenaar en voltrekt met veel plezier huwelijken en partnerregistraties. Wanneer jullie al getrouwd zijn en een herbevestiging willen, verzorgt zij deze ook graag voor jullie. Het huwelijk is voor iedereen. Ria maakt geen onderscheid in sekse of cultuur.

Trouwambtenaar 'van ver trouwen'
Is je aanstaande Duits, Frans, Spaans of Engels of hebben jullie veel buitenlandse gasten op jullie huwelijk? Jacomien Valk voltrekt jullie huwelijk graag in twee of meerdere talen en laat zo uw familie en vrienden nog meer genieten van jullie huwelijksvoltrekking. Jullie toespraak is goed te begrijpen en te volgen voor iedereen tijdens de ceremonie. Een toespraak op maat, persoonlijk, met aandacht voor detail en geheel naar jullie wensen, zodat iedereen ervan kan genieten.

Hans van Dikken
Hans van Dikken is al 16 jaar werkzaam als trouwambtenaar bij de gemeente Haarlem, maar ook ver daarbuiten. Na 16 jaar is Hans nog steeds even enthousiast over zijn werk, omdat je het bruidspaar net dat beetje extra mee kunt geven op hun trouwdag, waar ze later met plezier aan terugdenken! Hij maakt een korte speech, enkel en alleen over het bruidspaar. Tijdens de plechtigheid probeert hij de zaal erbij te betrekken, maar zegt en doet alleen dingen die het bruidspaar wil. Het is jullie dag en deze moet in het teken staan van jullie huwelijk. Hans streeft naar een ontspannen sfeer, met een vleugje humor, waar het bruidspaar zich gemakkelijk bij voelt. In de prachtige omgeving van een trouwzaal doet hij er dan alles aan om 'het moment' tot een onvergetelijk moment te maken!

Kerry Reinking
Kerry Reinking heeft een mooie carriere achter de rug in de softwareindustrie en heeft ook de bijzondere wereld van het yoga mogen ontdekken, zowel als student als internationaal yogaleraar. Maar niets is te vergelijken met de voldoening die hij haalt uit fotografie. De meeste van zijn klanten zijn geen modellen, maar "gewone mensen", die zich niet altijd op hun gemak voelen voor de camera. Kerry's sleutel tot succes is de manier waarop hij iedereen op zijn gemak weet te stellen voor de camera. Dit maakt hem anders dan andere fotografen. Met EGW-eigenaar Antonio als zijn levenspartner vormt hij het perfecte team voor uw bruiloft.

Paul Smithuis
Fluitist Paul Smithuis is lid van de Nederlandse Trouw Brancheorganisatie en mag het NTBO Keurmerk Trouwen voeren. Paul weet met zijn fluitspel van hoog niveau en zijn enthousiasme het juiste gevoel tijdens de ceremonie over te brengen. In overleg met Paul kan het bruidspaar de muziek uitkiezen die bij hen past.

Amsterdamse bruiloft
Welkom op de website van de Amsterdamse bruiloft. Ben je je Amsterdamse bruiloft aan het plannen en ben je op zoek naar unieke en toffe adresjes? Neem dan een kijkje in onze verzameling. Alles voor je Amsterdamse bruiloft in Nederland. Amsterdams trouwen begint hier!

Timeless Events
Timeless Events is een ervaren sparringpartner die uitdaagt, prikkelt en inspireert. Vanuit een frisse en originele zienswijze, denken ze creatief met jullie mee. Zakelijk of privé. Groots opgezet of wat kleinschaliger. Swingend, glamorous en meeslepend. Of gewoon gezellig back to basics. Met of zonder thema? Aan jullie de keus. Welke sfeerbeleving jullie ook willen neerzetten, Timeless Events staat garant voor feestelijk en culinair genieten in een omgeving die aan jullie wensen en budget zal voldoen.

De Oost
De Oost Bespoke Tailoring is een Nederlands maatwerkhuis met een eigentijds gevoel voor stijl en persoonlijke aandacht. Zij ontwerpen op maat business-, recreatie- en formele kleding voor dames en heren. Zij bieden ideeën en oplossingen voor u en en zorgen ervoor dat u zich goed voelt door uw wensen te vertalen in op maat gemaakte kleding. Zij geloven dat stijl meer is dan alleen uiterlijk. Het is het overbrengen van onderscheid en moeilijk te definiëren omdat het gemakkelijk te herkennen is.

De kleding van zowel de dames als heren moet bij de gelegenheid passen, moeten bij elkaar passen, en moet bij de persoon passen in die mate dat ze zijn of haar persoonlijkheid profileren. Ondertussen het verstrekken van evenwicht en een gevoel van vertrouwen en welzijn. De regels die uit deze traditie gegroeid zijn, moeten eerder begeleiden dan regeren, en men moet oppassen voor het creëren van een te bestudeerd effect.

Het is de goed geklede dame en heer die herkend wordt, nooit hun (merk)kleding.

Meer weten over mijn partners?