Een geheel verzorgde gay of lesbi bruiloftceremonie van weddingplanner Exquisite Gay Weddings in Waterland en Amsterdam.

In de media

ZIWA AWARDS 2018

Het is tijd voor de 3e editie van ZIWA! Zankyou International Wedding Awards 2018

Dé belangrijkste internationale awards in de industrie: gekozen door het publiek en leveranciers uit de trouwindustrie.

Wonderland Wedding Chapel.

Ceremonieel Trouwerij tijdens Gay pride bij Andaz Amsterdam Prinsengracht

Andaz hotel is op zoek naar geïnteresseerde LGBT koppels die op korte termijn heel graag in het huwelijksbootje willen optreden. Ze bieden een ceremonieel trouwerij aan 6 stellen die willen gaan trouwen in de Marcel Wanders tuin. Compleet met bubbels, een taart en de kans op een huwelijksdiner in hun restaurant Bluespoon. Andaz hotel is preferred LHBT trouwlocatie, en viert graag de Pride samen met de liefde tussen mensen tijdens de GayPride . 
Zijn jullie nieuwsgierig geworden over het trouwprogramma stuur direct een email naar:
juliet.piersma@andaz.com   
Kijk in de link hieronder voor informatie in het Engels!
 

7.5.2018 Open Betuwse Trouw avond kasteel Ophemert

10 datums · 7 mei - 28 december 2018

Betuwse Open Trouw avonden op kasteel Ophemert

7.5.2018 Opent kasteel Ophemert weer haar deuren voor de Betuwse Open Inloopavond voor a.s. bruidsparen.

Hebben jullie inspiratie nodig om jullie trouwdag tot een van de mooiste uit jullie leven te maken? Kom naar onze open inloopavonden op Kasteel Ophemert op 7 mei van 19.30 – 22.00 uur.

De Betuwe is bij uitstek een prachtige omgeving voor stellen om hun liefde te laten bezegelen. De Betuwe biedt met haar fruitboomgaarden, bossen, wateren, kastelen en wijngaarden voor ieder wat wils.

Ook op het gebied van trouwondernemers is er veel aanbod. De aanloop naar de grote dag is een leuke en spannende tijd, maar er moet ook aan veel zaken worden gedacht en er komt heel wat bij kijken. Om het voor aanstaande bruidsparen makkelijk en overzichtelijk te maken, zijn dit jaar diverse ervaren trouwondernemers bijeengekomen om in deze behoefte te voorzien en kunnen jullie ons van 19.30 - 22.00 uur tijdens de open inloop avonden bezoeken.

Of het nu gaat om een
Trouwen op jullie wijze, Liesbeth Wattimury Fotografie, Julia Rosa Bruidsmode, The Unique Concept, Geerjan's Haarmode, AutoClassic Trouwauto Verhuur, Paul Smithuis tijdens de ceremonie of feest of Bloemisterij van Veenendaal 7.5.2018 biedt bijna alles om jullie huwelijksdag compleet en tot een groot of klein en intiem feest te maken.

Als je graag ondersteund wilt worden door een team van ondernemers, dat regelmatig met elkaar samenwerkt, kun je terecht bij Kasteel Ophemert.

Graag stellen de deelnemende ondernemers zich aan jullie voor tijdens de tweede inloopavond op maandag 7 mei a.s. tussen 19.30 en 22.00 uur op Kasteel Ophemert, Dreef 2 te Ophemert.

Wees welkom!

Een veel belovende samenwerking met I am Luigi en zijn toepasselijk Ceremonial style

In gesprek voor samenwerking in de trouwbranche tussen I am luigi en Exquisite Gay WeddingsBij de mooiste dag van uw leven hoort ook de allermooiste trouwkleding.

Hiervoor bent U bij I am Luigi aan het goede adres.Tot 5 vragen van I am Luigi: Perfect op elkaar afgestemd zijn?  De hoogwaardigste stoffen op uw lichaam voelen? Jullie namen en trouwdatum in uw pak laten borduren?  Wat is daarop uw antwoord? Leest alles over deze fantastisch leverancier hier.

 

Een weddingplanner is totaal geen overbodige luxe, in tegendeel!
Elke keer maak ik meer bruidsparen gelukkig!
 
Mooie compliment van een van mijn bruidsparen!... Het was zo'n plezier bij onze kennismaking gesprek, je maakte alle onze bruiloft planning veel leuker en gezelliger! 
 
Als een bruidspaar dit complementaire woorden teggen mij zegt, krijg ik natuurlijk een wauw gevoel en mijn hart voelt uiteraard erg goed!
 
 

Open trouwavond op 9 april bij Kasteel Ophemert
9 April 2018 van 19.30 uur -22.00 uur 
Schrijf je in voor de Betuwse open trouwavond kasteel Ophemert en ontvang bij reservering voor jullie huwelijk op kasteel Ophemert een heerlijk Rituals Cosmetics Pakket cadeau. Tijdens de #BetuwseOpentrouwavond op maandag 9 april 2018 kun je tussen 19.30 en 22.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij ons een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! De #rouw-en feestlocatie vormt het onvergetelijke decor van de grote dag. 
#BetuwseOpenTrouwavond op #KasteelOphemert samen met onze #PreferredSuppliers:
#GemeenteNeerijnen  #TheUniqueConcept #TrouwringenJuweliervanLeeuwen #LiesbethWattimuryFotografie #Trouwenopjulliewijze #BloemisterijvanVeenendaal #JuliaRosaBruidsmode #PaulSmithuis #Geerjan’sHaarmode #trouwambtenaar
 
#Romantisch #buitenhuwelijk #kasteelOphemert #kasteelhuwelijk #buitentrouwen #weddingplanner #toplocatie

Samenwerking met Kasteel Ophemert 5 maart Open Trouwavond
10 datums · 5 maart - 28 december 2018
Betuwse Open Trouw avonden op kasteel Ophemert
1 x Per de maand op maandagavond opent kasteel Ophemert haar deuren voor de Betuwse Open Inloopavonden voor a.s. bruidsparen.                  
Hebben jullie inspiratie nodig om jullie trouwdag tot een van de mooiste uit jullie leven te maken? Kom naar onze open inloopavonden op Kasteel Ophemert maandag 5 maart van 19.30 – 22.00 uur. De Betuwe is bij uitstek een prachtige omgeving voor stellen om hun liefde te laten bezegelen. De Betuwe biedt met haar fruitboomgaarden, bossen, wateren, kastelen en wijngaarden voor ieder wat wils. Leest meer

Exquise Gay Weddings presenteert met trots Insignety Jewels

SPECIALE VALENTIJNS- COLLECTIE VAN INSIGNETY JEWELS 

Uitzonderlijk vakmanschap, romantische vormen en verfijnd goud komen samen tot een luxueuze collectie ringen, hangers en oorbellen. Een valentijnscadeau dat uw geliefde voor altijd zal koesteren.

GRATIS DIAMANTEN -Trouwplannen? Dan is dit hét moment om uw trouwringen uit te zoeken. Bij aankoop van een set unieke, zelfontworpen trouwringen van Insignety, ontvangt u €500,- aan diamanten cadeau. DOWNLOAD DE VOUCHER NU of bestel het via email naar: info@exquisitegayweddings.nl  

Exquisite Gay Weddings & The Unique Concept van professionele Weddingplanner Antonio help jullie graag. Ik stem alles op elkaar af zoals te zien is bij deze bruiloft https://vimeo.com/253348785 gefilm door Royal Rushes te Amsterdam.

A magnificent ontmoeting met de Panamesse president!
Een conferentie met de volgende prominente Panamese autoriteiten: de president van de Republiek Panama, H.E. MR. JUAN CARLOS VARELA vice-president en minister van buitenlandse zaken, de minister van economie en Financiën, de minister van toerisme en voorzitter van de Raad van bestuur van de metro de Panamá, S.A., minister van agrarische ontwikkeling, minister van de maritieme autoriteit van Panama, General Manager van de TOCUMEN International Airport.
 
 
In de afgelopen tien jaar, Panama strategische locatie en de integratie in de wereldeconomie hebben het land omgezet in de snelst groeiende economie in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied; transformeren in de ' hub van de amerika's '. Het land wil blijven concurreren door het versterken van diensten en het vormen van clusters om de interconnectiviteit tussen alle sectoren te verbeteren. Zie het programma.

Romantic Ivory & Purple Wedding

De TOP-prioriteit van deze bruiloft was om een gestylde fotoshoot voor de LGBT-gemeenschap te laten zien met het thema Romantische Ivoren & Paarse Bruiloft. Wat begon met een aantal ‘voorbereidingen’ op het laatste moment voor een gestylde fotoshoot, eindigde in een fantastische theaterproductie over de bruiloft en een echt liefdesverhaal voor Ashley en Yvette. De prachtige Keizersgrachtkerk in hartje Amsterdam vormde het decor voor deze productie. Het bloemdessin werd geregeld en gecreëerd door het team van Lia va Luik en Kim Liesveld. Hun creaties toverden deze eeuwenoude kerk om in een unieke en ideaal decor voor zo’n romantische bruiloft. Leest verder

Samenwerking met Kasteel Ophemert
PERSBERICHT
Elke 1ste van de maand Open Inloopavonden kasteel Ophemert voor a.s. bruidsparen Bijna alles om jullie trouwdag tot een van de mooiste uit jullie leven te maken? Kom naar onze open inloopavonden op Kasteel Ophemert op elke 1ste maandagavond van de maand van 19.30 – 22.00 uur.
 
De Betuwe is bij uitstek een prachtige omgeving voor stellen om hun liefde te laten bezegelen. De Betuwe biedt met haar fruitboomgaarden, bossen, wateren, kastelen en wijngaarden voor ieder wat wils.
Leest verder.

Jullie zijn verloofd!

Gefeliciteerd!

Jullie hebben besloten te gaan trouwen. Vanzelfsprekend hebben jullie gedachten al over veel zaken laten gaan. Allereerst hebben jullie een jaargetijde of zelfs al een datum uitgezocht en wellicht al een locatie gevonden. Maar dan ben he er nog lang niet, er valt immers heel erg veel te regelen. Denk maar aan ringen, gasten uitnodigen, een huwelijkstaart, kleding, muziek en de indeling van jullie trouwdag. Het is belangrijk dat je ruim de tijd voor neemt, zodat jullie trouwdag een dag wordt om nooit te vergeten.
 
Trouwen!
Een huwelijksdag hoort een feestelijke dag te zijn, daarom nodig je die mensen uit die voor jullie dierbaar zijn. Je wilt later dan ook graag met plezier terug kunnen kijken naar de mooiste dag van je leven. Natuurlijk heeft ieder koppel daar zijn eigen ideeen over en andere wensen...Wanneer je graag een eigen invulling aan de trouwplechtigheid wilt geven kun je daarvoor bij mij terecht.
 

Antonio: dé weddingplanner voor een unieke bruiloft!

Jouw bruiloft georganiseerd van A tot Z? Locatie, leveranciers, styling, catering en veel meer? Bij weddingplanner Antonio kun je je hart ophalen. Leest verder 

Trouwen Kerstactie

in samenwerking met

THE UNIQUE CONCEPT & EXQUISITEGAYWEDDINGS

Jouw bruiloft door een professional ceremoniemeester laten regisseren?

Maak kans om een ceremoniemeesterschap te winnen en maakt je droom bruiloft van het jaar 2018  Onvergetelijk!

Valt jouw bijzondere trouwdag op

18-05-18  -  18-07-18  -  18-08-18

Kies je favoriete trouwdatum en geef aan waarom je deze datum special vindt.

De meest originele zin zal als winnaar van deze kerstactie gekozen worden.

Geef je selectie aan via email of via een facebook bericht.

En vermeld daarin jullie namen en de belangrijkste wensen voor jullie grootste dag.

Deze actie is geldig t/m 2 januari 2018

 

Succes!

 

Professional weddingplanner Antonio Ortega

 

 

Merry Christmas van engaged, met 20% korting!

 

LET'S MEET UP! //

 

Hohoho, happy holidays... Ik sta als proud vendor 3 + 4 maart 2018 op de trendsettende trouwbeurs van @engagednl.

Kom jij ook gezellig langs?

Engaged deelt namelijk uit met de feestdagen en heeft speciaal voor jou t/m 26 december een bijzonder ticket: de limited christmas edition! Dus koop nu je ticket en ontvang 20% kerstkorting!

 

// www.engaged.nl/christmas //

Je hoeft slechts te genieten van jullie exclusieve trouwerij.

Samen met Zankyou helpen we jullie om alle stress te besparen! Vind tips nu online bij Zankyou magazine.

Het vooraf inschakelen van een weddingplanner of bruiloft-adviseur is zeker geen overbodige luxe. Exquisite Gay Weddings laat je dankzij kennis van zaken en een persoonlijke benadering in rust toeleven naar jullie trouwerij. Afhankelijk van jullie behoeftes en wensen kan Exquisite Gay Weddings de gedeeltelijke of volledige organisatie op zich nemen. Zo houden jullie tijd over om op de grote dag puur te genieten.

26 november Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert
 

Burgerlijk huwelijk
 
De gemeente Neerijnen heeft kasteel Ophemert aangewezen als officiële trouwlocatie. Kasteel Ophemert is een mooie locatie voor een complete, romantische en onvergetelijke huwelijksdag. Zowel binnen op het Kasteel in de prachtige Salon als buiten in de romantische tuin onder de eeuwenoude bonte esdoorn kan getrouwd worden.
 
Hebben we je enthousiasme opgewekt en je nieuwsgierig gemaakt, neem gerust contact met ons op.
 
Kerkelijk huwelijk
 
Willen jullie ook een kerkelijke inzegening, dan is dit mogelijk in de prachtige monumentale Nederlands Hervormde Maartenskerk te Ophemert ( 5 minuten lopen van het kasteel) of in de nabij gelegen Rooms Katholieke kerk H.H. Petrus en Paulus te Varik.

Een weddingplanner in te schakelen?

De beste weddingplanners uit Amsterdam!

Soms zie je bij het organiseren van jouw droombruiloft door de bomen het bos niet meer. Een weddingplanner kan je zorgen uit handen nemen en kent de juiste leveranciers uit de industrie. We hebben de beste weddingplanners uit Amsterdam voor jou op een rijtje gezet. Wanneer je de keuze maakt om een weddingplanner in te schakelen, is het belangrijk dat jullie een klik hebben en van elkaar weten wat jullie kunnen verwachten.

Zo weet je zeker dat de organisatie van jouw droomdag goed verloopt.

Een weddingplanner kan overigens ook uitkomst bieden als je een klein budget heeft zodat je zeker weet dat je binnen het budget blijft.

 

In Magazine Met Liefde vind je ook Exquisite Gay Weddings

WIJ van Trouwceremonie Magazine met Liefde stel zich

graag aan je voor!

Want door alle thee, chocola, koekjes, wijn en voorbereiding hebben wij elkaar meer dan goed leren kennen. Hun fijne samenwerking met input vanuit ieders vak specialiteit zorgt voor een heldere visie op trouwen en ze willen niets liever dan ook jullie laten zien HOE LEUK trouwen is!

JA!

Ga er maar eens lekker voor zitten… Jullie gaan ‘Ja’ zeggen en daar komt heel wat bij kijken.

Geloof ons: we weten er alles van.

1001 vragen komen op je af en je hoofd duizelt van de keuzes die je mag, kunt en misschien wel moet maken.

Je gaat trouwen maar hoe moet dat dan? En wil je het eigenlijk wel doen zoals het ‘hoort’.

Volg je hart is het advies .

Dit is jullie dag!

Lifestyle, entertainment, design & luxury, wonen, vrije tijd, beauty, dating, art, en trouwen

RAINBOW EXPO, HÉT GAY LIFESTYLE EVENT!
www.rainbowexpo.nl
Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2017 vindt hét gay lifestyle event plaats, dé RAINBOW EXPO!
De RAINBOW EXPO wordt gehouden in het maar liefst 13.000 m² tellende Beursfabriek te Nieuwegein en is hét evenement op het
gebied van; lifestyle, design & luxury, wonen, culinair, entertainment, reizen & ontspanning, art, love en community life.

RAINBOW EXPO 2017

Kom van 27 t/m 29 oktober naar het leukste gay lifestyle event, dé Rainbow Expo!
Beleef samen het gezelligste dagje uit!
Ervaar de laatste trends op het gebied van lifestyle, entertainment, culinair, gezondheid,
design & luxury, wonen, vrije tijd, beauty, dating, art, trouwen en community life!
Doe mee aan workshops, proef, shop en geniet van leuke live optredens!
De Rainbow Expo is van vrijdag 27 t/m zondag 29 oktober 2017 in de Beursfabriek Nieuwegein.

www.exquiaitegayweddings.nl  zal ook zijn, komen jullie ook!

Engaged in de media

Engaged in de media

Het zit er op! De 7e editie van @engagednl en de eerste keer in de @westergasfabriek. Exquisite Gay Weddings was er ook!


Zet je 3 + 4 maart '18 alvast in je agenda? Dan zijn we er weer! Dank voor iedereen die langs kwam en grote dank aan alle medewerkers van engaged!
3 minuten interview met de meisjes van het compliment.

 

#MEISJESVANHETCOMPLIMENT
Beste Antonio:
 Jij straalt als je praat over je vak.
Vanuit je passie & zorgzaamheid zie jij wat mensen nodig hebben, soms zelfs nog voordat ze het zelf door hebben.
Jij creëert verbinding & vanuit daar zullen de bruidsparen jou nooit vergeten.
GLAMOUR WEDDINGS get ready!
  meisje van het compliment!

Een perfecte bruiloft dag.

Na maanden van voorbereiding, super leuke gesprekken, het meest via skype of facetime en alleen maar 1 keer persoonlijk ontmoeting met deze fantastische gommenpaar gehad, was het dan op 23 september jl. eindelijk de grote dag van Y & M. Wat hebben ze hier naar uit gekeken

Minder dan een jaar samenwerken met elkaar, alles geven wat je kunt en ondertussen is het alweer een herinnering die overblijft. 

Een heerlijk stel waar ik geweldige maanden van voorbereidingen mee hebt gehad gingen letterlijk en figuurlijk het bootje in. Deze "schippers" hebben elkaar het ja-woord voor eeuwig belooft. 

Trots op een heerlijk team van leveranciers:

Locatie receptie en dinerparty: Sofitel The Grand Amsterdam

Bloemist: Bloemenstudio Lia

Live Muziek: Round About Now

Locatie ceremonie: Keizersgrachtkerk te Amsterdam

Koor: Het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO)

Rondvaart Amsterdamse grachten: Puur evenementen

Fotografen: Kerry Reinking & Youri Abenchikar • PRYZM photography

Bruidstaart: Douglas Delight

Assistent weddingplanner: Denise Brouwer 

Wat onwijs bijzonder dat jullie onderdeel mochten zijn van deze geweldige trouwdag. 

We weten dat het contact nog zal blijven maar het officiële samenwerkingstraject tijden deze bruiloft is bij deze dan toch echt afgerond.

Als een heel blij en dankbare “weddingplanner” is mijn werk naar wens uitgevoerd.  

Opmerkelijke commentaren van gasten en van het gommenpaar:

Y & M, Dag Antonio, Wij hopen dat je wakker bent geworden met een goed gevoel van voldoening, want je hebt gisteren werkelijk schitterend werk geleverd! We zijn erg dankbaar en gelukkig!

Y & M, Wij zijn Antonio eeuwig dankbaar dat hij U heeft aangeraden en wij zullen deze herinneringen altijd met veel emotie bewaren.

Y & M, Wij zijn Antonio onmetelijk dankbaar dat hij U aan ons heeft voorgesteld, want niets is aangenamer dan een leverancier te vinden dat werkelijk een verlenging is van onze wensen.

Y & M, Ik hoop dat wij het plezier hebben jou snel weer te zien, wij associëren jou met erg veel mooie herinneringen.

Y & M, Het is inmiddels bijna een maand geleden dat wij ons onvergetelijk huwelijk hebben gehad en het moet gezegd worden.

Guests comments: It was the most amazing wedding I have ever seen.

Samenwerking met Suits at Sea | Trouwpakken

Wat een unieke manier om de aanstaande gommenparen volledig in de watten te leggen bij het kiezen van hun trouwpak, compliment voor MR Lloyd! Op naar een mooie en unieke samenwerking met:

Exquisite Gay Weddings​  &  Suits at Sea | Trouwpakken

Voor jou of voor de aanstaande gommenpaar is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Als Style Artist met 11 jaar ervaring in trouwkleding én 100% tevredenheid onder ZIJN klanten, is Lloyd zich daar als geen ander van bewust! Vandaar dat je persoonlijk trouwpak advies krijgt – waarbij we samen goed kijken naar jouw persoonlijkheid, jouw kleurtype en jouw postuur – om zo een uniek trouwpak op maat te maken die bij jou als persoon, het bruiloft thema én de bruid past.

Bezoekers uit Zuid Afrika

Vandaag heb ik de gelegenheid om het team achter 

Popped Red Balloon te ontmoeten.

Het is een geweldig team van twee ontzettende leuke videograafen uit Zuid Afrika.

Brad Buttner

Director, Editor, Videographer en Nathalie Immenga

Producer, Editor, Videographer

Hartelijk dankt voor de ontmoeting hier in

Amsterdam en ik hopelijk kom jullie in Zuid Afrika tegen.

Mini City Guide trouwen in Amsterdam.

Er zijn zoveel dingen waar een aanstaand bruidspaar aan moet denken! Zankyou ondersteund LGBT Bruiloften ook.

Exquisite Gay Weddings staat vermeld in de allereerste Mini City Guide voor het plannen en organiseren van GAY Bruiloften in Amsterdam en omgeving.

Zankyou is het grootste internationale bruiloften portal in 23 landen, met meer dan 350.000 geregistreerde bruidsparen per jaar en 5 miljoen maandelijkse bezoekers.

Volg Zankyou om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het plannen van jou grootste dag!

 

Secret Garden Gay Wedding

Styled fotoshoot

Wat onschuldig begon met wat lastminute ‘voorbereidingen’ voor een styled photoshoot, eindigde in een geweldige theaterproductie over trouwen met een levenslang durend liefdesverhaal van Robert en Patrick. De locatie voor deze productie was het prachtige kasteel Ophemert, Deze locatie biedt een decor van uitgestrekte grasvelden met bomen, waaronder een aantal eiken van honderden jaren oud. Het landgoed ademt een krachtige, klassieke en rustieke sfeer uit, wat nog eens geaccentueerd wordt door diverse patio’s, een zwembad en open tuinkamers. 

Film: Secret Garden Gay Wedding Styled fotoshoot 30 april 2017

Bekijk de video

Met dank aan alle deelnemers voor hun samenwerking in deze fantastische fotoshoot om bruiloften binnen de LGBT-community te promoten.

Leest verder

The Perfect Wedding

EXQUISITE GAY WEDDING BY THE PERFECT WEDDING

Een weddingplanner inschakelen blijkt uit de praktijk geen overbodige luxe te zijn wanneer je wilt genieten van een ontspannen voorbereiding naar de grote dag toe. Exquisite Gay Weddings brengt veel creativiteit, een gezonde dosis enthousiasme, goede kennis van zaken, een bijzonder groot netwerk aan leveranciers en vooral veel ervaring met zich mee waardoor de organisatie heel wat minder tijd en inspanning zal kosten. Link naar The Perfect Wedding.

Een weddingplanner gespecialiseerd in bruiloften voor gay en lesbische koppels

Huwelijksplanning voor gay koppels in Amsterdam

Exquisite Gay Weddings is een gespecialiseerde tak van The Unique Concept. Ik organiseer alleen bruiloften voor LGBT-koppels.

Clover Jean: All-round Party Entertainer

Als ceremoniespreker, zangeres of all-round entertainer draag ik graag mijn steentje bij aan een persoonlijk tintje op jullie feest.

Door een mix van fun, interactief entertainment en muziek, beleef je meer plezier aan jullie grote dag. Maar wat nog belangrijker is: ik denk altijd met je mee hoe je jullie dag zo gedenkwaardig mogelijk maakt.

Hoe kun je je gasten bij een evenement betrekken? Met mijn opgedane ervaring als all-round entertainer vind ik het leuk om je te helpen, zodat jij optimaal kunt genieten van jullie ceremonie en feest!

Of je heteroseksueel bent of een echtpaar van hetzelfde geslacht. Dutch wedding planners kunnen je helpen om je te ontzorgen in de planning of zelfs in de volledige organisatie van jullie mooiste dag.

 

Destination Weddings & Honeymoons Abroad

Feature: Know Before You Go!

"Know Before You Go" verzamelt de Top 50 trouwbestemmingen over de hele wereld samen met alle benodigde reis- en huwelijksinformatie van de lokale reisautoriteit. U zal blij verrast zijn om te horen dat Amsterdam de Top 50 heeft behaald! EXQUISITE GAY WEDDINGS is het enige weddingplanning bureau dat de geweldige kans heeft gekregen om in de publicatie van DWHA te verschijnen en op deze manier de wereldwijde primeur te hebben om Amsterdam's Wedding Planner te worden.

 

Bekijk hier DWHA Magazine

LGBT MODELLEN

Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert

30 april 2017 

Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert 

Tijdens de Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert op zondag 30 april 2017 kun je tussen 11.00 en 17.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij ons een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! De trouw- en feestlocatie vormt het onvergetelijke decor van de grote dag. Tevens is er een prachtige Secret garden gaywedding fotoshoot te zien in het kasteel of bij mooi weer in de unieke kasteeltuin.

Als aankomend bruidspaar zijn jullie niet verplicht om je aan te melden voor de open dag. Kijk op www.kasteelophemert.nl voor meer informatie.

 

TROUWEN OP KASTEEL OPHEMERT
BELEEF DE DAG VAN JE LEVEN

Trouwen in de 
Betuwe op een echt kasteel uit 1265 en de hele dag het kasteel voor uzelf en uw dierbaren. 
Deze unieke beleving én ons hoge serviceniveau vormen de ingrediënten voor de dag van uw leven.

De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend. Kortom, de ideale locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Het mooie van trouwen op kasteel Ophemert is dat u alles op die onvergetelijke dag hier kan laten plaatsvinden. 

Kasteel Ophemert is een erkende trouwlocatie van de gemeente Neerijnen, waar u uw huwelijk kan laten sluiten door een buitengewoon ambtenaar. Wilt u uw huwelijk laten inzegenen in een kerk, dan is dat ook mogelijk. Op korte loopafstand (5 min.) van kasteel Ophemert staat de prachtige monumentale Nederlands Hervormde Maartenskerk te Ophemert of in de nabij gelegen Rooms Katholieke kerk H.H. Petrus en Paulus te Varik.

Kasteel Ophemert: 'het meest sfeervolle kasteeltje van Gelderland".
Het kasteel is een officiele trouwlocatie, waar zowel binnen als buiten de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden. Het landgoed ligt midden in de Betuwe met de belangrijkste plaatsen in de buurt: Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel, Buren, Echteld, Gorinchem, Culemborg, Zoelen, Kerk Avezaath, Waardenburg, Kerkdriel, Neerijnen.

Gestylede fotoshoot op komst!

Thema: Secret Garden Gay Wedding

Trouwlocatie: Kasteel Ophemert

De doelstelling van dit project is om de bekendheid van gay bruiloften binnen Nederland te vergroten en het onder de aandacht te brengen van de trouwbranche.

EGW en vele andere professionele trouwleveranciers zullen meedoen aan deze te gekke gestylede fotoshoot!

Kasteel Ophemert Alexandra van Dedem    www.kasteelophemert.nl                   

Weddingplanner   Antonio Ortega                 www.exquisitegayweddings.nl                            

De fotoshoot zal in mei gepubliceerd worden, houd alle social mediakanalen in de gaten!

Visagist Cynthia Veenmaan www.cynthiaveenman.nl
Bloemist Lia van Gulik www.bloemenstudiolia.nl
Styling team (Antonio, Lia, Rebecca)  
Fotograaf Kerry Reinking www.kerryreinking.nl
Videograaf
Timo Dekker Blackline Media format
Trouwauto
@Daimler DS 420 State
Limousine Landaulette 
Smartcake
Danielle van Driest
www.smartcake.nl
Bruidstaart
Sandra Vermeer
www.taartenuitasperen.nl
Ambtenaar
Harry de bont
Manja Rooswinkel 
Trouwkaart
Jelmer en Lenie
www.weddingdesigns.nl
Duiven
Wilfred Hamelink
www.witte-gelegenheidsduiven.nl
Champagne
Sabrina Nanhekhan
www.yardine-exclusives.nl
Cocktails
Rachel Keks
www.slosh.nl
Weddingprepaid
Fred Raadsen
www.weddingprepaid.nl
Ass.ceremoniestr. Rebecca  
Ballonnen
Jordy Jas
www.balloonzone.nl
Trouwpakken
Erna Brand
www.suitableshop.nl
Trouwringen
Ellen en Lotte
www.oogstsieraden.nl
Fotografie
Femke en Brian Muntz
www.liefdephotography.com
     
     
     
LGBT MODELLEN

Gay-Bruidspaar gezocht voor fotoshoot!

Wij zoeken een leuk stel van hetzelfde geslacht dat enthousiast is om mee te doen aan een geweldige fotoshoot. We zullen het beeldmateriaal gebruiken om LGBT weddings binnen de community te promoten. Zo geven wij aandacht aan gay weddings in Nederland. Het is tevens een goede manier om dit onder de aandacht te brengen van zoveel gay stellen hier in Nederland en ver daarbuiten, want uiteraard zal deze fotoshoot op diverse sociaal mediakanalen onder de aandacht gebracht worden.

Ben je geïnteresseerd om hieraan deel te nemen? Lijkt het je leuk om aan zo’n fotoshoot mee te doen? Stuur vóór 14 februari een bericht naar info@exquisitegayweddings.nl De fotoshoot zal worden gehouden bij een toffe trouwlocatie in Amsterdam. De datum en verdere details kunnen we in onderling overleg  bepalen. In samenwerking met amsterdamsebruiloft.nl

Reageren is niet meer mogelijk!

Datum fotoshoot 30 april 2017!

Trouwbeurs met bruidsmodeshows van Koonings


Tijdens de Sounds of Love trouwbeurs Eindhoven organiseert Koonings - The Wedding Palace de fantastische bruidsmodeshows met mooie choreografieën en vol entertainment. Deze shows nemen je mee in de laatste trends op het gebied van bruidsmode van het nieuwe seizoen 2017. Laat je verrassen en bezoek de wervelende shows bij NH Hotel Koningshof te Eindhoven/Veldhoven. 

 


De beurslocatie; NH Koningshof Eindhoven is gevestigd in een voormalig klooster en is een officiële trouwlocatie van de gemeente Veldhoven. Trouwen kun je er in de zeshoekige trouwkapel met sfeervolle glas-in-loodramen of buiten in één van de mooie binnentuinen. Aansluitend is er mogelijkheid tot het houden van een receptie, heerlijk diner of BBQ en/of fantastische feestavond met live muziek en desgewenst een uitgebreid buffet. Daarbij worden alle zorgen uit handen genomen door een toegewijde gastheer of -vrouw. Ook een overnachting en een uitgebreid ontbijt de volgende ochtend, zijn een heerlijk en ontspannen vooruitzicht na een mooie huwelijksdag met een gezellige feestavond. Alles kan plaatsvinden onder één dak en dat is zeker zo gemakkelijk.

Sounds of Love trouwbeurs Eindhoven op 22/23 oktober 2016 met meer dan 2500 bezoekers uit heel Nederland én België, inclusief de fantastische shows van Koonings Bruid & Bruidegom, 's werelds grootste en mooiste bruidsspeciaalzaak uit Deurne! Sounds of Love trouwbeurzen is een initiatief van Huwelijkszangeres Hannelore. Video impressie is van Amy & Laura fotografie. www.soundsoflove.nl | www.koonings.com | www.hannelore.nu | www.amy-laurafotografie.nl Locatie: NH hotel Koningshof Veldhoven - Eindhoven.
 

Categorie

Licentie

Standaard YouTube-licentie

ExquisiteGayWeddings - Video presentatie