Een geheel verzorgde gay of lesbi bruiloftceremonie van weddingplanner Exquisite Gay Weddings in Waterland en Amsterdam.

Exclusieve gay weddingplanning voor een ongeëvenaarde bruiloft

Het mag niet minder dan exquise zijn. Als uniek paar verlang je naar de juiste entourage, de fijnzinnigste planning, de mooiste locatie. Niets mag ontbreken. Alles zal een sprookje zijn. Samen wil je, op de meest bijzondere dag van je leven, slechts hoeven genieten. Deze dag zal schitteren dankzij Exquisite Gay Weddings.

wedding Amsterdam
bruiloft Amsterdam

Exquisite Gay Weddings verzorgt tot in de puntjes

Exquisite Gay Weddings (EGW) is adviseur en planner van exclusieve trouwerijen van paren van hetzelfde geslacht. EGW bundelt gay wedding planning, professioneel ceremoniemeesterschap en advies. Dit huwelijk van services laat EGW unieke bruiloften creëren. Waar jullie ook van dromen, een ceremonie op een landgoed of een grandioos feest op een slot, Exquisite Gay Weddings maakt het werkelijkheid. EGW organiseert in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Elk evenement is uniek en georganiseerd naar jullie eigen visie en wensen. Daarbij zijn verzorgen en ontzorgen mijn prioriteiten. Dankzij een vrijblijvend en persoonlijk consult en mijn grote netwerk aan vertrouwde leveranciers kan een vrijblijvend offerte op maat opstellen. Zo maak ik samen met jou een droombruiloft werkelijkheid. 

Weddingplanning in regio Amsterdam met hart voor jullie huwelijk

Ik van Exquisite Gay Weddings heb een koel hoofd voor planning en een warm hart voor de LGBT-gemeenschap. EGW is onderdeel van The Unique Concept van Professional Stylist Weddingplanner Antonio Ortega Jaen. The Unique Concept staat voor exclusieve styling en weddingplanning, en een groot netwerk aan zakelijk partners. EGW organiseert als specialisatietak van The Unique Concept alleen bruiloften voor LGBT koppels, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland. Zo kun je bij Exquisite Gay Weddings uitgaan van een vertrouwde en tactvolle behandeling van jullie speciale trouwwensen.

Mijn verhaal

Net dat stapje extra

"Als ceremoniemeester heb ik met Antonio samengewerkt. Hij heeft veel oog voor details, weet wat het bruidspaar wil, is ook bijzonder betrokken en bereid nét dat stapje extra te doen...

Bekijk deze review

Tot in de puntjes geregeld

"Ik vond het onwijs leuk samenwerken met Antonio. Antonio denkt heel erg mee. Alles wat als wens wordt aangegeven, probeert hij direct uit te werken en te verwezenlijken, al lijkt het af en toe onmogelijk wat er gevraagd wordt...

Bekijk deze review