Een geheel verzorgde gay of lesbi bruiloftceremonie van weddingplanner Exquisite Gay Weddings in Waterland en Amsterdam.

Exclusieve gay weddingplanning voor een ongeëvenaarde bruiloft

Jullie bruiloft mag niet minder dan voortreffelijk zijn. Als een uniek koppel wil je de mooiste viering, de beste planning en de prachtigste locatie. Het moet een sprookje worden. Je wilt samen niets meer hoeven doen, maar genieten van de meest bijzondere dag van je leven. Het zal een geweldige dag zijn, dankzij Exquisite Gay Weddings.

 

 

wedding Amsterdam
bruiloft Amsterdam

Exquisite Gay Weddings verzorgt tot in de puntjes

Exquisite Gay Weddings (EGW) is adviseur en planner van exclusieve trouwerijen van paren van hetzelfde geslacht. EGW bundelt gay wedding planning, professioneel ceremoniemeesterschap en advies. Dit huwelijk van verschillende diensten laat EGW unieke bruiloften creëren. Waar jullie ook van dromen, een ceremonie op een landgoed of een grandioos feest op een slot, Exquisite Gay Weddings maakt het werkelijkheid. EGW organiseert bruiloften in heel Nederland, maar ook daarbuiten. Elk evenement is uniek en georganiseerd naar jullie eigen ideeën en wensen. Daarbij zijn verzorgen en ontzorgen mijn prioriteiten. Aan de hand van een vrijblijvend en persoonlijk consult en dankzij mijn grote netwerk aan vertrouwde leveranciers kan ik een vrijblijvende offerte op maat opstellen. Zo maak ik samen met jullie je droombruiloft werkelijkheid. 

Weddingplanning in regio Amsterdam met hart voor jullie huwelijk

Ik van Exquisite Gay Weddings heb een koel hoofd voor planning en een warm hart voor de LGBT-gemeenschap. EGW is onderdeel van The Unique Concept van Professional Stylist Weddingplanner Antonio Ortega Jaen. The Unique Concept staat voor exclusieve styling en weddingplanning, en een groot netwerk aan zakelijk partners. EGW organiseert als specialisatietak van The Unique Concept alleen bruiloften voor LGBT koppels, zowel in Amsterdam als in de rest van Nederland. Zo kun je bij Exquisite Gay Weddings uitgaan van een vertrouwde en tactvolle behandeling van jullie speciale trouwwensen.

Mijn verhaal

Net dat stapje extra

"Als ceremoniemeester heb ik met Antonio samengewerkt. Hij heeft veel oog voor details, weet wat het bruidspaar wil, is ook bijzonder betrokken en bereid nét dat stapje extra te doen. Op de dag voor de bruiloft en de dag zelf heeft hij heel veel werk verzet waardoor alles er pico bello uitzag, zonder dat de gasten hier hinder van hebben ondervonden. De communicatie kan verwarrend zijn doordat zijn Nederlands niet perfect is, maar dit maakt hij ruimschoots goed door zijn open manier van communiceren. Ik vond het heel prettig om met Antonio samen te werken en ik zou hem zeker aanraden als Wedding Planner."

Bekijk deze review

Tot in de puntjes geregeld

Ik vond het onwijs leuk samenwerken met Antonio. Antonio denkt heel erg mee. Alles wat als wens wordt aangegeven probeert hij direct uit te werken en te verwezenlijken, al lijkt het af  en toe onmogelijk wat er gevraagd wordt. Ook komt hij vaak met leuke ideeën, waarvan het een erg handig en andere weer over de top hihi. Maar zo is hij, en dat is leuk!

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik halverwege de voorbereiding onwijs twijfels had of Amanda en Ronald er wel goed aan deden om Antonio te laten helpen. Ik twijfelde aan het feit of hij wel ging waarmaken wat hij allemaal zei, en of het dan geen fiasco werd op de bruiloft als hij liet afweten of het niet waar had gemaakt. Maar niets is minder waar! 

Wat decoratie en inzet betreft heb ik 1 woord; WAUW!  

Tijdens de trouwdag heb ik Antonio bijna niet gezien, en toch werd alles gedaan wat moest. Fantastisch! Hij doet precies dat stapje extra wat er nodig is om er een mooie dag van te maken. 

Bekijk deze review